top of page

Om

Jeg er optaget af at være opmærksom på det, der sker med materialerne, tilstedeværelsen i processen og dialogen med papiret og værket. Jeg bruger det delikat skrøbelige og gennemsigtige papir, som danner fine rynker og skaber sanselige fortællinger i samspil med tykke lag akrylmaling, flydende farve, brudte mønstre og vægtige former. Mine værker er eklektiske undersøgelser og jeg er optaget af modsætninger og samspillet af uhomogene og tilfældige elementer, hvor materialer og farver har frit spil. Der er tale om analyse og beslutsomhed overfor intuition, spontanitet, indlevelse og leg. 

Silkepapir bruger jeg konsekvent, men jeg anvender også akrylmaling, oliekridt, tusch, lim og genbrugsmaterialer på glas og lærred. Jeg arbejder også i tredimensionel form. 

Skærmbillede 2022-10-18 kl. 14_edited.jpg

Silkepapir er en tilbagevendende komponent i mine værker, men jeg anvender også andre materialer, herunder akrylmaling, oliepasteller, tusser, lim og genbrugsmaterialer. Jeg nyder at arbejde på glas og lærredsoverflader og eksperimenterer ofte med tredimensionelle former for at skabe skulpturelle værker, der udvisker grænsen mellem todimensionelle kunstværker og tredimensionelle objekter.

bottom of page