© 2019 Luise Haugen / mail@luisehaugen.dk

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

OM MIG

Jeg arbejder dagligt med at komponere billeder. Hvis ikke det er med silkepapir, lim og pensler, er det med fotos, tekst og streger. Grafisk design og kunst – to verdener jeg elsker, og nyder at arbejde med og forene. 

GRAFISK DESIGNER OG KUNSTNER

Jeg er uddannet grafisk designer på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (Den Grafiske Højskole) og kunst har altid været en integreret del af mit liv, derfor er det naturligt for mig at kombinere de to verdener.

Mangler du et logo, en hjemmeside eller et katalog eller har du brug for kunst på væggene i hjemmet eller i virksomheden?

 

Jeg forstærker dit budskab og brand, udvikler en sammenhængende visuel identitet, og skaber brugervenlige resultater – altid med fokus på målrettet kommunikation. Med masser af kreativitet, en sikker hånd og et skarpt øje for kvalitet og detaljer kan jeg hjælpe dig med alt fra hjemmesider og logoer til bøger og illustrationer. Som selvstændig grafisk designer er jeg vant til at håndtere store og små opgaver fra start til slut og have ansvaret for at skabe det bedste resultat. 

Til større opgaver trækker jeg på kompetent hjælp fra bl.a. Historieværstedet.


SILKETØRKLÆDER

Som kunstner arbejder jeg med silkepapir og akrylmaling på lærreder og akrylplader/plexiglas. Med udgangspunkt i mine værker designer jeg også tørklæder lavet af 100 % silke.

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål, 
eller hvis du har en opgave, som jeg kan løse for dig.

 

De bedste hilsner

Luise