LUISE HAUGEN

GRAFISK DESIGNER OG BILLEDKUNSTNER

Jeg er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (Den Grafiske Højskole), og som datter af en maler og en keramiker har billedkunst altid været en integreret del af mit liv. Jeg har aldrig forestillet mig, at jeg kunne lave andet. Det er både min passion og min profession at komponere billeder. Hvis ikke det er med fotos, streger og tekst, er det med silkepapir, pensler og lim. Grafisk design og kunst er to verdener, jeg holder af og nyder at arbejde med og forene. Det afspejler sig i min kunst, og det afspejler sig i mit arbejde som grafisk designer.  

 

Med kreativitet og originalitet, en sikker hånd og et skarpt øje for kvalitet og detaljer kan jeg hjælpe dig med alt fra hjemmesider og logoer til bøger og illustrationer. Jeg forstærker dit budskab og brand, udvikler en sammenhængende visuel identitet og skaber brugervenlige resultater. Altid med fokus på målrettet kommunikation. 

 

Som selvstændig grafisk designer er jeg vant til at håndtere store og små opgaver fra start til slut og have ansvaret for at skabe det bedste resultat. Til større opgaver trækker jeg på kompetent hjælp fra bl.a. Historieværkstedet og Malin W.

 

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du har en opgave, jeg kan løse for dig, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig. På www.luisehaugen.dk kan du se og læse mere om min kunst og de silketørklæder, jeg designer med udgangspunkt i mine værker kan du se her. Du er selvfølgelig også velkommen i HAUGEN GALLERI, som jeg åbnede i november 2019 i Lynæs i Nordsjælland, hvor jeg har været bosat siden maj 2019.  

 

De bedste hilsner

Luise